Descriere
Armagnac de Montal, 1960 – armagnac de epocă, ’54 în butoaie de stejar. Clima blândă și umedă a regiunii Bas-Armagnac facilitează maturarea în timp util a strugurilor, iar solurile bogate de siliciu și argilă conferă Armagnac-ului lejeritate și nuanțe delicate de aromă de fructe. Învechirea Armagnacului în cadrul companiei Montal are loc în vechile pivnițe deținute de Chateau de Retor. Conform tehnologiei, distilarea Armagnacului este plasată într-un butoaie uriașă de 400 de litri, care au fost special făcute din stejar alb, care crește în pădurile din Le Monlezon și Fresh. În procesul de învechire, Armagnac încorporează taninuri de lemn și aromă și culoare de stejar, devine un buchet intens, bogat cu tonuri de prune și cafea și un complex de aromă moale, untoasă.
Mărci comerciale „De Montal” deținute de Compagnie des Produits de Gascogne,fondat în 1981. Sarcina sa de management al companiei vidt poplulyarizatsiyu și diseminarea tradițională pentru regiunea Armagnac băuturi nu numai în Franța, ci și dincolo de granițele sale. Clima favorabilă blândă din Gasconia este adesea comparată cu respectarea termenilor din Toscana. Același sol silicio-argilos și calcaros, același soare generos. Acest pământ – uniunea dintre mare și pământ, unde prezența oceanului are un efect pozitiv asupra maturizării culturii. Există trei zone de producție: Bas-Armagnac, Armagnac-Tenareze, Haut-Armagnac. Mândria casei este de Montal trei coloane de distilare de cupru, a căror activitate are ca scop asigurarea procesului de distilare continuu. Acest lucru păstrează caracteristicile varietale și oferă o bază bogată pentru producția ulterioară. Acolo, coloanele au chiar numele lor „Athos”, „ More:
Recenzii
Nu există recenzii până acum.